fredag 30 april 2010

Lång väntan kan det kännas.

Lång väntan kan det kännas som när man vill ha sitt "karphus" hemma och resten av beställningen diverse smått & gott tillbehör för fisket.Förhoppningarna är att budfirman ringer på dörren nästa vecka.
Listan kan göras lång på alla bra och ha tillbehör men man får också hejda sig lite och fördela det hela även på sina övriga intressen.
Utan ett tält tar det emot att sitta ett längre pass för även om temperaturen stigit så har nattkylan en förmåga att krypa in i benmärgen.
Jag försöker planera in något pass inom det närmsta,kanske blir det att man bara testar lyckan några timmar vid vattnet,sist gav det ju en trevlig utdelning.
Vädret ska också vara passande och fisket behagligt annars är det en liten gnist dödare.
Diverse boillies ligger i olika förhoppningsvis för karpen smakfulla dippor och suger åt sig både smak och doft......kanske några riktiga häxblandningar som får dem att falla en efter en på kroken.
Än så länge dagdrömmer jag tills jag står i verklighetens karppass och det är inom den närmsta tiden,kanske i dagarna men man har också andra obligatoriska plikter som går före innan man kan ge sig ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar